Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگاردنیای ورزشگروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ در قاره آفریقااین روز‌ها مانند دیگر قاره‌ها در حال پیگیری است و تیم‌ها تلاش می‌کنند تا با صدرنشینی در گروه خود جواز حضور در جام جهانی را کسب کنند.

گروه اول

گینه، جمهوری کنگو، تونس و لیبی تیم‌های حاضر در گروه نخست رقابت‌های مقدمات جام جهانی روسیه در منطقه آفریقا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گروه تیم ملی فوتبال تونس با کسب ۱۰ امتیاز از ۵ بازی گذشته خود صدرنشین این گروه است و اختلافی ۳ امتیازی با تیم دوم جدول یعنی جمهوری کنگو دارد.

تیم‌های گینه و لیبی هم هر کدام تنها با کسب ۳ امتیاز عملا شانسی برای صعود ندارند. هفته آخر این رقابت‌ها در این گروه بسیار جذاب خواهد بود، زیرا در صورتی که تونس نتواند مقابل گینه به برتری برسد و در طرف مقابل جمهوری کنگو برنده بازی مقابل لیبی باشد این تیم کنگو خواهد بود که راهی جام جهانی می‌شود.

آخرین بازی‌های این گروه ۱۰ مهر برگزار می‌شود. برنامه بازی‌های آخر این گروه همراه با جدول این گروه را در زیر مشاهده می‌کنید:

دوشنبه ۱۰ مهر

گینه - تونس (۲۰:۰۰)

لیبی - جمهوری کنگو (۲۰:۰۰)

گروه دوم

الجزایر، زامبیا، نیجریه و کامرون تیم‌های حاضر در گروه دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در منطقه آفریقا هستند. این گروه را می‌توان گروه مرگ این رقابت‌ها دانست، زیرا تیم‌های خوبی در این گروه حضور دارند که هر کدام عناوین زیادی را کسب کرده اند.

تیم فوتبال نیجریه حریف تیم ملی فوتبال کشورمان در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با ۱۰ امتیاز صدرنشین این گروه است. تیم فوتبال زامبیا هم عملکرد خوبی داشته و موفق شده ۷ امتیاز کسب کند و تیم دوم جدول باشد. ناکام‌ترین تیم‌های این رقابت های، اما بدون شک دو تیم الجزایر و کامرون هستند.

کامرون که پر افتخار‌ترین تیم قاره سیاه است و در آخرین جام ملت‌های این قاره موفق به کسب عنوان قهرمانی شده است تنها ۳ امتیاز گرفته تا برای دومین سال پیاپی نتواند در جام جهانی حاضر باشد.

تیم فوتبال الجزایر یکی از شگفتی ساز‌های جام جهانی گذشته که موفق شد به مرحله حذفی برسد هم نتیجه بسیار بدی کسب کرده و از ۵ بازی گذشته تنها به یک امتیاز رسیده تا شانس حضور در جام جهانی را نداشته باشد.

آخرین دیدار‌های این گروه دوشنبه ۱۰ مهر برگزار می‌شود و در مهم‌ترین بازی تیم فوتبال نیجریه در یک بازی خانگی میزبان زامبیا است. زامبیایی‌ها برای رسیدن به جام جهانی کار سختی دارند و باید این تیم را شکست دهند.

دیگر دیدار این گروه تشریفاتی، اما اصیل و زیباست. تیم‌های کامرون و الجزایر هم دیگر بای این گروه را برگزار می‌کنند.

برنامه و جدول مسابقات این گروه به شرح زیر است:

دوشنبه ۱۰ مهر

نیجریه - زامبیا (۲۰:۰۰)

کامرون - الجزایر (۲۰:۰۰)

گروه سوم

تیم‌های ساحل عاج، مراکش، گابن و مالی تیم‌های حاضر در گروه سوم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روسیه در منطقه آفریقا هستند. در این گروه بر خلاف دو گروه قبلی ۳ تیم شانس صعود مستقیم به جام جهانی را دارند که همین مسئله می‌تواند رقابت‌ها این گروه را در روز آخر بسیار حساس کند.

تیم‌های ساحل عاج، مراکش و گابن به ترتیب با ۷، ۶ و ۵ امتیاز تیم‌های اول تا سوم این گروه هستند. تنها تیمی که در این گروه از دور رقابت‌ها کنار رفته است مالی است که تاکنون تنها توانسته ۲ امتیاز کسب کند.

آخرین دیدار‌های این گروه هم دوشنبه دهم مهر برگزار می‌شود. برنامه بازی‌ها و جدول رده بندی این گروه به شرح زیر است:

دوشنبه ۱۰ مهر

مالی - ساحل عاج (۲۰:۰۰)

گابن - مراکش (۲۰:۰۰)

گروه چهارم

بورکینا فاسو، کیپ ورد، سنگال و افریقای جنوبی ۴ تیم این گروه هستند. رقابت‌ها در این گروه بسیار حساس است هر ۴ تیم تا هفته پایانی شانس صعود به جام جهانی را دارند. در این گروه بورکینا فاسو و کیپ ورد ۶ امتیازی هستند و سنگال و آفریقای جنوبی هم هر کدام ۵ و ۳ امتیاز دارند.

آخرین دیدار‌های این گروه هم ۱۰ مهر پیگیری می‌شود. برنامه بازی‌ها و جدول رده بندی این گروه به شرح زیر است:

دوشنبه ۱۰ مهر

آفریقای جنوبی - بورکینا فاسو (۲۰:۰۰)

کیپ ورد - سنگال (۲۰:۰۰)

گروه پنجم

تیم‌های فوتبال مصر، اوگاندا، غنا و کنگو ۴ تیم حاضر در گروه پنجم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روسیه در منطقه آفریقا هستند. در این گروه تیم فوتبال مصر با ۹ امتیازصدر نشین است تیم‌های اوگاندا، غنا وکنگو به ترتیب به ۷، ۵ و ۱ امتیاز در جایگاه‌های دوم تا چهارم قرار دارند. اخرین دیدار‌های این گروه هم همانند دیگر گروه‌ها ۱۰ مهر پیگیری می‌شود.

اوگاندا در این گروه بازی حساس و سرنوشت سازی با غنا دارد. در طرف مقابل هم مصر میزبان تیم قعر جدوب کنگو است. آن‌ها می‌توانند با یک پیروزی آسان راهی جام جهانی شوند.

دوشنبه ۱۰ مهر

مصر_کنگو (۲۰:۰۰)

اوگاندا_غنا (۲۰:۰۰)

انتهای پیام/

مسابقه‌های جام جهانی در قاره آفریقا

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده

به گزارشگروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ  مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۲۱): حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت» آورده است که گزارش پیش‌رو به بررسی جداول تفضیلی اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، مقایسه رشد اعتبارات دستگاه‌های اصلی، سنجش میزان انطباق جداول با احکام بودجه‌ای سال ۱۴۰۳، ارزیابی سنجه‌های عملکردی و ارائه پیشنهاد‌هایی در این زمینه خواهد پرداخت. 

این گزارش بیان می‌کند که از جمله نکات مثبت و متمایز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سنوات گذشته پررنگ‌تر دیده شدن و همچنین شفاف شدن موضوعات و دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قالب جدول (۲۳) است. این امر نقش قابل‌توجهی در روشن‌تر شدن نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و به‌ویژه نظارت عملیاتی‌تر در فرایند بودجه اعمال می‌کند. 

این گزارش مطرح می‌کند که علاوه‌بر این روشن شدن سهم هر یک از دستگاه‌ها و هم چنین میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها از منابع بند «ب» تبصره «۱۳» را باید از جمله نکات مثبت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در حوزه خانواده، زنان و جوانی جمعیت دانست.

 

* سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان

این گزارش ادامه می‌دهد که نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه نشان‌می‌دهد این سنجه‌ها از یک‌سو جامع و مبتنی‌بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده و از سوی دیگر مبنای پیش‌بینی مقدار ۱۴۰۳ در آنها روشن نیست. علاوه‌بر این عملیاتی نبودن برخی شاخص‌ها جهت سنجش و عدم تطابق با برنامه هفتم پیشرفت از دیگر ایرادات این سنجه‌هاست. 

* نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که می‌شود با هدف نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت این موارد در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعمال شود؛ انتقال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جدول (۹) ردیف‌های متفرقه به جدول (۷)، انتقال ردیف دبیرخانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ذیل سازمان برنامه و بودجه به ذیل نهاد ریاست‌جمهوری، پیش‌بینی بخشی از اعتبار جدول (۱۲) برای موضوع ساماندهی روش‌های جایگزین نوین در حوزه ناباروری و پوشش بیمه پایه آنها (حکم بند «ب» ماده (۸۱) مصوبه برنامه هفتم پیشرفت) از محل بخشی از اعتبارات بند «ترویج فرهنگ فرزندآوری و اقدامات مؤثر در راستای جوانی جمعیت».

* سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت

این مرکز همچنین پیشنهاد می‌کند که سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت در جدول (۷-۲) مبتنی‌بر مصوبه برنامه هفتم پیشرفت وظایف تخصصی دستگاه اصلاح و تکمیل شود. موضوع اختصاص زمین رایگان برای خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال و خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها پس از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دنیا آمده مورد توجه قرار گیرد. همچنین سامانه برخط برای صدور شناسه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر (ماده (۲۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، راه‌اندازی مراکز تسهیلات زایمانی در مناطقی که دسترسی یک ساعته به پزشک ندارند (ماده (۴۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، کاهش در سن بازنشستگی برای مادرانی که صاحب فرزند می‌شوند (بند «ت» ماده (۱۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، مهدکودک سازمانی (ماده (۲۲) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، بیمه درمان ناباروری (ماده (۴۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر (ماده (۳۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در جدول (۲۳) و اختصاص بخشی از اعتبار این جدول برای اجرایی شدن موارد یاد شده از محل بند‌های «افزایش مشارکت و مردمی‌سازی و انجام فعالیت فرهنگی و ردیف اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» ایجاد شود. همچنین مصادیق عبارت «اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» در جدول (۲۳) لایحه بودجه روشن شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ناظران داوری در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • امروز مصاف دشوار عالمیان در یک هشتم نهایی
  • نجمه خدمتی راهی مرحله دوم تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت شد
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • صعود تیرانداز مازندرانی به فینال تپانچه ۲۵ متر جهان
  • صعود رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر
  • جام جهانی تیراندازی| صعود رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر
  • نگاهی بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین