Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@03:51:50 GMT

فیفا نتایج فنی حاصل از جام جهانی 2018 را بررسی می کند

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۳۹۶۱

خرداد:فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) قصد دارد با برگزاری کنفرانسی مستقل، برجسته ترین وجوه تمایز جام بیست و یکم را از جمله فناوری کمک داور ویدویی (VAR)، مورد بحث و تبادل نظر قرار دهد.
به گزارش خرداد، تارنمای رسمی فیفا روز دوشنبه با درج این خبر نوشت: بدنبال اتمام 64 بازی هیجان انگیز جام جهانی 2018 روسیه، فدراسیون بین المللی فوتبال از سرمربیان و مدیرهای فنی تمام 211 فدراسیون عضو این نهاد و همچنین متخصصان فنی شش کنفدراسیون عضو، دعوت به عمل آورد تا در کنفرانسی که طبق برنامه 23 سپتامبر 2018 (مهرماه 97) در لندن -زادگاه فوتبال نوین- برگزار می شود، حضور پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف این کنفرانس بررسی فنی و اصولی برجسته ترین تفاوت این دوره جام جهانی یعنی فناوری کمک داور ویدویی است؛ کنفرانسی که با توجه به گزارش «گروه مطالعاتی فنی فیفا» به مقایسه یافته های اصلی بدست آمده از این فناوری با دوره های پیشین آن می پردازد.علاوه بر این، کنفرانس مذکور بحث هایی را در خصوص اجرای این فناوری و تاثیر آن بر بازی مطرح خواهد کرد.«زوونیمر بوبان» معاون دبیر کل فیفا در این باره تصریح کرد: جام جهانی 2018 هم در داخل زمین بازی و هم خارج از آن موفقیت بزرگی بود. در جریان این کنفرانس ما قصد داریم یافته های اصلی و بارزی را که در زمین بازی توسط متخصصان مشخص شده است، به همراه بازخوردهای آن، مورد بحث و تبادل نظر قرار دهیم. جام جهانی می بایست برای پیشرفت فنی فوتبال در سرتاسر جهان، وسیله ای آموزنده باشد، در واقع با برگزاری یک کنفرانس مستقل می توان به صورت همزمان تمامی اعضا را درگیر و گفت وگویی سودمند و همه جانبه در خصوص این ورزش پرطرفدار برگزار کرد.بیست و یکمین دوره جام جهانی که به میزبانی روسیه برگزار شد، 15 جولای (24 تیرماه) با دیدار کرواسی و فرانسه که در نهایت با پیروزی 4 - 2 آبی های فرانسوی و قهرمانی آنان خاتمه یافت، به کار خود پایان داد. برچسب ها: فیفا ، جام جهانی 2018 ، فوتبال

منبع: خرداد

کلیدواژه: فیفا جام جهانی 2018 فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • عبادی‌پور: هفته نخست لیگ ملت‌ها جنگ جهانی داریم
  • رئیس فیفا: لیگ MLS از تاثیر لیونل مسی بیشتر استفاده کند؛ آیا آمریکا بازیکنان بزرگی دارد؟
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • برگزاری نشست فوری تاج و ارکان انضباطی - اخلاقی درپی اتفاقات بازی پرسپولیس - سپاهان
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد